Miele WCA WCS Active W1 - Elektro Cseke- Christoph Cseke - Detalii produs

Miele WCA WCS Active W1 - Elektro Cseke- Christoph Cseke - Detalii produs

Looking for:

Lanseta excalibur feeder 3.6 m free.Lanseta Formax Shadow Feeder, 3.6m, 70g, 3+3 tronsoane 













































     


Solr: /apache/lucene/search/suggest/8 | Fossies



 

Daiwa Ninja X Method Feeder ofera o calitate exceptionala, mult peste ceea ce indica pretul acesteia. Are o revenire extraordinar de buna ceea ce le face adevarate " masini de lansat cu precizie". Actiunea lansetei este una progresiva si amortizeaza excelent in drill orice plecare a pestilor. Aceasta calitate a blank-ului o face excelenta inclusiv pentru pescuit la cosulet, acolo unde folosim strune cu diametru redus.

Produsele comercializate de Feeder Shop Srl, sunt originale, de calitate si beneficiaza de garantie de la producator. Your Cart. Stoc epuizat. Specificatii produs Lansete Lungime lanseta 12ft Livrare gratuita pentru acest produs!

Adauga la wishlist Compare this Product. Cere informatii. Suna acum! Distribuie acest produs. Descriere produs Recenzii Garantie Daiwa Ninja X Method Feeder ofera o calitate exceptionala, mult peste ceea ce indica pretul acesteia. Numele tau. Rating Rau Bun. Recomandam din aceasi categorie. Daiwa - Varf schimb N Zon 5 oz Portocaliu. Acest varf este compatibil cu lansetele din seria Daiwa N Zon fie ca vorbim despre modelele " S " sau " Z " , lansete ce au putere de lansare in.. Varful este pentru seria de lansete feeder Daiwa Ninja X, indiferent de lungimea lansetei, ce au putere de lansare pana la g inclusiv..

Daiwa a creat o serie noua de lansete feeder pentru cei cu buget redus, dar care beneficieaza de o calitate exceptionala si ofera placere pura atunci.. Daiwa Varf feeder Carbon CQ 1,5oz. De la acelasi producator. Husa Daiwa pentru 2 Tamburi marimea S. Husa din material rigid, cu protectie antisoc, Special concepute pentru protectia la transport si pastrare a a tamburilor de rezerva ai mulinetelor. Husa Daiwa pentru 2 Tamburi marimea - L.

Borseta Monturi Crap Daiwa Infinity. Daiwa Infinity Rig Wallet este un penar clasic pentru monturi , folosit in special de adeptii pescuitului la crap. In ceea ce priveste utilitatea ace.. Cosuletele Feeder Daiwa - N Zon Distance au fost special create pentru situatiile in care se pescuieste la distanta mare si se doreste precizie m..

   


Comments

Popular posts from this blog

41 Windows Wallpapers & Backgrounds For FREE |

- Quarkxpress windows 8 free